Επίσκεψη στο Σωματείο ΚΕΔΡΟΣ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «Κέδρος Αγίας Μαρίνας», καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους στην χθεσινή εκδήλωση, για την εγκάρδια φιλοξενία που είχαμε στο προσωρινό οίκημα του σωματείου στον Κοτσιάτη.

Το τι προσέφερε ο Κέδρος και τα υπόλοιπα σωματεία στα δύσκολα και πέτρινα χρόνια της προσφυγιάς, είναι καταγεγγραμμένο και ανεκτίμητο.

Για τον λόγο αυτό είναι με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και περηφάνια που βρέθηκα με το Συμβούλιο του ιστορικού σωματείου της Αγίας Μαρίνας και είχα την ευκαιρία να τους μεταφέρω τις θέσεις και τις απόψεις μου, ως υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροσώπου της Κοινότητας των Μαρωνιτών.

Ιδιαίτερα νοιώθω χαρούμενος, για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε όπως και την σύγκλιση απόψεων για τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινότητά μας.
 
Όπως ανέφερα και χθές στα πλαίσια της ομιλίας μου, για εμένα προσωπικά είναι αδήριτη ανάγκη η συνεργασία όλων, έτσι ώστε να γεφυρώσουμε ακόμα και τις πιο ανυπέρβλητες διαφορές, διαφορετικά δεν πρόκειται να υπάρξει ευοίωνο μέλλον για τη Μαρωνιτική κοινότητα και για εμένα αυτό είναι ξεκάθαρο.
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το σύντομο μέλλον και επαναλαμβάνω ότι η στήριξη και η παρουσία μου πρέπει να θεωρείται δεδομένη σε κάθε περίπτωση.
Scroll to top